PowerPark Lady cup huipentui Siilinjärvellä

Alahärmän kisan tytöt ottivat kaikkien kolmen tason kokonaiskilpailun voitot. Heta Sillanpää voitti taso 1:n ennen AK:n Saimi Luomaa, Miia Kojonen sijoittui neljänneksi ja Kati Kojonen yhdeksänneksi. Taso 2 voittoon ylsi Elli Seppänen ja toiseksi suoriutui Hertta Luoma. Taso 3 mestaruuden otti Emilia Sorvisto. AK:n Elli Luoma otti kolmannen sijan. Powerpark Lady-cupiin osallistui kauden aikana 21 tyttöhyppääjää!

Powerpark Lady-cupin tulokset

Pielaveden ja Siilinjärven kilpailuihin AK:sta osallistui 11 junioria. Kuusi tyttöä ja viisi poikaa. Linja-auton kyytiin oli noussut myös laaja joukko kannustajia mukaan. Kokonaisuutena kahden päivän mäki ja yhdistetyn kisat sujuivat erinomaisesti. Ykkössijoja tuli kaikkiaan 12, seitsemän kakkossijaa ja seitsemän kolmossijaa, sekä paljon muita hyviä suorituksia ja roppakaupalla kokemuksia. Kilpailupaikat oli järjestäjät saaneet erittäin hyvään kuntoon. Nuorilla oli tasapuoliset olosuhteet kilpailla ja nauttia urheilun riemusta.

Tulokset