Minisalpausselkä ja Lidl-Cup IV Lahdessa

Lidl-Cupin neljäs osakilpailu kilpailtiin pakkaskelissä Lahdessa. Pakkanen oli sen verran kova, että yhdistetyn hiihto jouduttiin valitettavasti perumaan. Neljä Alahärmän Kisan urheilijaa osallistui mäkikilpailuihin, saavuttaen sijat 1-4.

Tytöt 15 sarjassa K38 mäessä Emilia Sorvisto sijoittui mäkikilpailuissa hopealle 29,5 ja 28,5 metrin hypyillä. Voiton sarjassa otti Lahden oma tyttö Julia Tervahartiala. Pronssia saavutti Siilinjärven Vilma Meis.

Tytöt 13 sarjassa K25 mäessä AH-Kisa saavutti sijat 1 ja 3. Kultaa vei Elli Seppänen 18,5 ja 19,5 metrin hypyillä. Pronsille sijoittui AH-Kisan Hertta Luoma kahdella 18 metrin hypyllä. Hopealla sijoittui Lahden Selina Kähkönen.

Pojat 11 kisasivat myös K25 mäessä. AH-Kisan Erkki Seppänen sijouttui kilpailussa neljänneksi 18 ja 17,5 metrin hypyillä. Kilpailun voiton vei Seinäjoen Hiihtoseuran Tomi Viljanen, toiseksi tuli Kaimar Vagul Helsingin mäkihyppääjistä ja prossille Makar Gaass Venäjältä. Poikien kisassa oli siis kansainvälistä menoa!

Tulokset

Yhteistyössä