Kiteeltä kolme ruislimppua!

Lidl-Cupin kuudes osakilpailu käytiin Kiteellä loistavissa olosuhteissa. Alahärmän kisasta kilpailuihin  osallistui kuusi urheilijaa. Perinteisiä voittajien ruislimppuja Härmään tuotiin kolme.

Tytöt 15 sarjassa mitaleista käytiin tiukka taistelu. Kullan otti selkeästi Lahden Hiihtoseuran Julia Tervahartiala 30,5 ja 32,5 metrin hypyillä. Hopealle Alahärmän kisan Emilia Sorvisto kahdella 28 metrin hypyillä. Pronssin vei Taivalkosken Kuohun Annamaija Oinas 27 ja 28 metrinhypyillä. Alahärmän kisan  Pinja Koivisto sijoittui neljänneksi kahdella 27,5 metrin hypyllä. Eroa pronssiin jäi vain puoli pistettä. Yhdistetyssä Emilia vei voitoin ja Pinja nousi toiseksi päivän nopeimmalla hiihtoajalla, voittaessaan kolmanneksi sijoittuneen Annamaijan tiukassa loppusuoran taistelussa.

Tytöt 13 sarjassa Alahärmän kisan Elli Seppänen voitti sekä mäen, että yhdistetyn. Mäessä Elli hyppäsi kaksi 27 metrin hyppyä ja Elli oli myös päivän nopein hiihtäjä. Taivalkosken Jenna Malinen sijoittui hopealle mäessä ja yhdistetyssä. Alahärmän kisan Hertta Luoma sijoittui pronssille. Yhdistetyssä Hertta hiihti nousujohteisen hiihdon ja päivän kolmanneksi nopeimman ajan. Hienosta loppukiristä huolimatta Hertta jäi neljänneksi vain 6 sekuntia hopeaan ja 2 sekuntia pronssiin.

Pojat 11 sarjassa Alahärmän kisan pojat Rasmus Koivisto ja Erkki Seppänen paransivat suorituksiaan hyppy hypyltä. Rasmus sijoittui mäkikilpailussa hienosti sijalle 5 kauden parhailla hypyillään. Hypyt kantoivat K18 mäessä 18,5 ja 17,5 metriä. Erkki sijoittui mäessä sijalle 10, 14,5 ja 16,5 metrin hypyillä. Kilpailun voiton vei ylivoimaisesti Lahden Tuomas Kinnunen 22,5 ja 23 metrin hypyillä. Tuomas voitti myös yhdistetyn kilpailun. Rasmus piti yhdistetyssä viidennen sijan. Erkki taas taisteli päivän kolmanneksi nopeimmalla hiihtoajalla itsen sijalle 6.

Pojat 13 sarjassa etelä-pohjalaisista urheilijoista Seinäjoen Hiihtoseuran Paavo Romppainen sijoittui mäkikilpailuissa sijalle 5 kahdella 29 metrin hypyllä.

Hieno kisapäivä Alahärmän kisan urheilijoille. Kuusi mitalia, onnistumisia ja sopivasti tsempattavaa seuraaviin kilpailuihin, mitkä käydään Siilijärvellä 14.2.2016.

 

AK

 

Tulokset

Yhteistyössä!