PowerPark Ladycup ja Pohjanmaan Liito-orava cup käynnistyi Karoonmäessa

Karoonmäen hyppyrimäet oli saatu erinomaiseen iskuun kun tämän talven Härmän osakilpailu Liito-orava cupista ja PowerPark Ladycupista kilpailtiin. Hyppääjiä oli kisaamassa paremmuudesta kaikkiaan 18. Nuorimmat hyppääjät kilpailivat alle 7-vuotiaiden sarjassa ja vanhimmat alle 15-vuotiaissa. Osallistujia Karoonmäkeen oli saapunut Lapualta, Seinäjoelta ja Vöyriltä, Alahärmän Kisan hyppääjien lisäksi.

Henkilökohtaisen mäkikisan lisäksi kilpailtiin lisäksi leikkimielinen joukkuekilpailu, jossa osallistujat jaettiin kolmihenkisiin joukkueisiin. Joukkuekilpailussa joukkueen hyppääjistä yksi hyppäsi K12 mäestä, yksi K18 mäestä ja yksi K28 mäestä. Joukkuemäki oli kilpailijoiden keskuudessa tykätty lisämauste kilpailujen keskellä.

Yhdistetyn hiihto-osuus suoritettiin PowerParkin ulkokartingradalle tehdyllä sprinttihiihtoladulla. Noin 400 metrin pituinen hiihtorata oli vaativa, koska siinä ei ollut palauttavaa laskuosuutta lainkaan, vaan siinä hiihtäjä joutui tekemään töitä käytännössä lähdöstä maaliin saakka. Hiihtomatkat vaihtelivat 400 metristä 2,4 kilometriin sarjasta riippuen. Hiihtopaikkana kartingrata oli erinomainen, koska yleisö pääsi seuraamaan koko kilpailun ajan hiihdon tilannetta ja kilpailijat vastaavasti saivat jatkuvaa kannustusta hiihtonsa aikana.

Karoonmäen mäkikisan voittajia olivat tänään P7-sarjassa Akseli Heikkilä AK, P9-sarjassa Aatu Ylimäki LapVi, P11-sarjassa Rasmus Koivisto AK, P13-sarjassa Tomi Viljanen SHS ja P15-sarjassa Paavo Romppainen SHS. PowerPark Ladycupissa tytöt hyppäsivät kolmessa eri taitotasossa ja voittajat tasoittain olivat seuraavat, taso1 Elsa Thors VIF, taso2 Alva Thors VIF ja taso3 Emilia Sorvisto AK.

Yhdistetyssä voitot menivät vastaavasti P7-sajrassa Akseli Heikkilälle AK, P9-sarjassa Aatu Ylimäelle LapVi, P11-sarjassa Erkki Seppäselle AK ja P13-sarjassa Tomi Viljaselle SHS. Tyttöjen taso1 voiton vei Elsa Thors VIF, Taso2 Alva Thors VIF ja taso3 voittajaksi taiteili hiihdossa Pinja Koivisto AK.

Palkintojen jako suoritettiin juhlallisesti RoadHouse-kauppakeskuksessa kilpailuiden päätyttyä. Juniorit jaksoivat hyvin pitkän ja kilpailun täyttämän päivän jälkeen odottaa palkintojen jakoa ja palkitsivat kilpailuiden järjestäjät iloisilla hymyillä palkintojenjaossa sekä yhteiskuvassa ennen kotimatkaa. Liito-orava cup ja PowerPark Ladycup jatkuvat sunnuntaina Vöyrillä järjestettävällä osakilpailulla.

Tulokset

Mäkihyppy

Yhdistetty

Joukkuemäki

 

Yhteistyössä