Hopeaa, pronssia ja pistesijoja Hopeasommasta!

Alahärmän Kisan mäkijuniorit osallistuivat Rovaniemellä pidettyihin hopeasompa kisoihin 17.3.2018. Aamu alkoi kisojen osalta T10 sarjan mäessä, jossa Saimi Luoma sijoittui neljänneksi. Seuraavana oli vuorossa K28 mäki, jossa kilpailivat kisasta Erkki Seppänen, Rasmus Koivisto, Hertta Luoma ja Elli Seppänen. Erkki sijoittui P12 sarjassa kuudenneksi ja Rasmus kahdeksanneksi. T14 sarjassa Elli tuli toiseksi ja Hertta kolmanneksi. Pinja Koivisto osallistui T16 sarjaan K36 mäessä ja sijoittui kolmanneksi.

Hiihtämään lähdettiin aurinkoisessa talvisäässä. Ensimmäisenä kisan edustajana lähti Saimi. Tänään ei ollut Saimin päivä ja hän menetti hiihto-osuudella muutaman sijan, ja sijoittui seitsemänneksi. Erkki ja Rasmus lähtivät ladulle sijoituksiaan parantaakseen, ja Erkki onnistuikin tässä sijoittuen viidenneksi. Rasmus sen sijaan joutui taipumaan yhden sijan tiukassa loppukiri kamppailussa. Ellin ja Hertan sarjassa sijoitukset pysyivät samoissa hiihdon jälkeen; Elli hopeaa ja Hertta pronssia. Pinja kiillotti mitalinsa hopeaksi omalla hyvällä hiihdollaan. Kausi alkaa olla paria kisaa vaille valmis. Jotain jäi vielä hampaan koloon, joten innolla uutta kautta odottelemaan.

Tulokset

Kuvia