Kausi käynnistyi mallikkaasti Lidl-Cupin kilpailuissa Taivalkoskella!

Onni, Pinja, Emilia, Hertta ja Elli Taivalkoskella
Onni, Pinja, Emilia, Hertta ja Elli Taivalkoskella

Alähärmän kisan urheilijat menestyivät loistavasti kauden avauksessa Taivalkoskella!

Tytöt 11 tasaisen mäkikilpailun voitto tuli Ellille tyylipisteillä ja Hertta täydensi menestystä sijoittumalla hienosti pronssille. Yhdistetyssä sijoitukset olivat myös, voitto ja kolmas sija. Elli oli myös hiihto-osuuden nopein.

Tytöt 13  sarjassa menestys oli vielä astetta parempi. Emilia vei voiton ja Pinja sijoittui hienosti toiseksi, hypäten toisella kierroksella kilpailun pisimmän hypyn  20 metriä. Yhdistetyssä tytöt ottivat myös kaksoisvoiton! Hiihto-osuuden nopein on Kuusamon tyttö Karoliina Ojala.

Poikin 11 v sarjassa Onni edusti mallikaasti Karoonmäkeläisiä, sijoittuen mäessä yhdenneksitoista, 14 ja 14,5 metrin hypyillä. Yhdistetyssä Onni oli hienosti kuudes.

A