Treenikausi käyntiin yhdistetyn leirillä Vuokatissa

Vuokatti 31.5-4.6.2015
Vuokatti 31.5-4.6.2015

Yhdistetyn Lidl-ryhmät aloittivat kauden ensimmäisen leirin sunnuntaina 31.5 Vuokatissa. Leirille osallistuu kaikki kolme Lidl-ryhmää yhtä aikaa, jokainen oman ohjelmansa mukaan. Alahärmästä tyttöryhmän leirillä mukana ovat Pinja, Emilia, Hertta ja Elli S. Leirin ohjelma on varsin tiivis ja monipuolinen. Torstaihin 4.6 saakka jatkuvan leirin aikana tytöt pääsevät suorittamaan erilaisia tasotestejä, hiihtoa rullasuksilla ja lumella hiihtoputkessa, taitoharjoitteita, vaellusta sekä tietenkin hyppäämään mäkeä.

Aamut alkavat aamulenkillä, jonka ryhmät suorittavat yhdessä. Aamupalan jälkeen päiväohjelmaan kuuluu yksi tai kaksi harjoitusta ennen lounasta. Lounaan jälkeen on varattu aikaa lepoon. Iltapäivällä on yksi tai kaksi harjoitusta ennen päivällistä. Illalla ohjelmassa on vuorossa vielä palauttava harjoitus, joko pelaillen jotain tai telinevoimistelusalissa erilaisia liikkuvuus harjoitteita tehden.

Tytöt ovat jaksaneet olla iloisella ilmeellä läpi tiiviin leiriohjelman. Harjoituksissa on ollut tekemisen meininki ja leirin aikana on saatu paljon uusia vinkkejä yhdistetyn lajinomaiseen harjoitteluun. Torstaina on vuorossa vielä Vuokatin vaaramaisemassa suoritettava pitkä vaellus, ennen kuin leirin päättyy.

Seuraavan kerran Lidl-ryhmät kokoontuvat leireilemään Vuokatin mäkikarvenaaleille heinäkuussa yhdessä kaikkien muiden mäkihypystä ja yhdistetystä kiinnostuneiden junioreiden kanssa. (MS)