Kyllä Etelä-Pohjanmaalla uskalletaan

Arvoisa Yhteistyökumppani!

Niin yllättävältä kuin asia kuulostaakiin, niin Alahärmässä, lakeuksilla Mäkihypyn ja yhdistetyn seura Alahärmän Kisa oli edellisellä kaudella suomenseuraluokittelussa kahdeksanneksi menestyin mäen ja yhdistetyn seura. Huomioon otettavaa rankingissa on se, että meillä on tällä hetkellä vain juniori, alle 14-vuotiaita urheilijoita. Hopeasompakilpailuissa mäkihypyssä ja yhdistetyssä keräsimme keväällä Rovaniemellä 30 mitalista kolmanneksen lakeuksille. Kaikki 10 mitalia tuli tyttöjen sarjoissa. Kilpailu matkamme ulottuvat käytännössä ympäri Suomen. Viime syksynä Obersdorfissa järjestettiin ensimmäiset kansainvaliset naisten yhdistetyn kesä kilpailut. Suomesta sinne osallistui 3 junioria, joista 2 oli meidän urheilijoita! Hiihtoliiton tyttöjen valmennusryhmässä seurastamme on 4 urheilijaa.

Tavoitteenamme yhtenäiset asusteet seuralle, millä pyrimme saamaan näkyvyyttä yhteistyökumppaneillemme, sekä asuissa, www sivuilla, että sosiaalisessa mediassa! Tavoitteemme on kerätä tälle kaudelle jopa 20000 euroa, mitkä käytämme uusien hyppyvarusteiden, sekä toppa- ja hiihtoasusteiden hankintaan, että olosuhteiden parantamiseen. Panos menee 100% nuorten urheilijoiden tukemiseen.

Pyrimme hankkia muutamia pääyhteistyö kumppaneita, jotka saavat parhaat paikat sopimuksen mukaan asusteissamme ja voimme yhteisesti sopia kuinka yrityksenne muuten haluaa näkyä kilpailu matkoillamme ja tapahtumissa ympäri Suomea.

Nuorten ja varsin tyttöjen mäkihypyssä tuntuu olevan jotain vetoa tällä hetkellä.

Valmentaja Antti Kantola

Alahärmän Kisa Mäki ja Yhdistetty

050 5771908

info(at)alaharmankisamaki.fi

www.alaharmankisamaki.fi