Mäkikausi jatkui hyvin Lidl-Cupissa Puijolla!

Alahärmän kisan 4 urheilijaa osallistuivat  Lidl-Cupin toiseen ja kolmanteen osakilpailuun Kuopion Puijon mäkikeskuksessa.  Puijolla järjestettiin vain erikoismäen kilpailut.  Yhdistetyn kilpailuja ei voitu järjestää, johtuen haastavista lumiolosuhteista.

Lauantain Lidl-Cupin toisessa osakilpailussa pojat 11 sarjassa Erkki Seppänen sijoittui seitsemänneksi, parantaen oman mäkiennätyksensä 19 metriin. Tytöt 13 sarjassa Elli Seppänen teki kilpailussa myös mäkiennätyksensä hypättyään 23,5 m. Elli otti voiton kilpailussa. Kilpailussa toiseksi sijoittui Taivalkosken kuohun Jenna Malinen . Tytöt 15 sarjassa menestys oli myös erinomaista. Emilia Sorvisto sijoittui hopealla 26 ja 25 metriä kantaneilla hypyillä. Pinja Koivisto otti pronssia  24 ja 23,5 metriä kantaneilla hypyillä. Tytöt 15 sarjan voiton vei Lahdenhiihtoseuran Julia Tervahartiala.

Sunnuntaina, kevyessä lumisateessa käydyissä Lidl-Cupin kolmannessa osakilpailussa, Alahärmän Kisan menestys oli lauantain kaltainen.  Kilpailijoiden väliset erot olivat sunnuntain kilpailuissa tiukemmat , siten kilpailujen seuraaminen oli huomattavasti jännittävämpää.  Pojat 11 sarjassa Erkki sijoittui jälleen seitsemänneksi, parannettuaan mäkiennätyksensä 21 metriin. Tytöt 13 sarjassa Elli otti voiton 21,5 ja 22 metriä kantaneilla hypyillä. Toiseksi kilpailuissa sijoittui Taivalkosken Jenna Malinen. Tytöt 15 sarjan voiton vei jälleen Lahden Julia Tervahartiala. Muista sijoituksista käytiin erittäin tasainen ja jännittävä kilpailu. Ensimmäisen kierroksen jälkeen sijojen 2-4 välillä eroa oli vain 0,6 pistettä. Emilia toisena ja Taivalkosken  Annamaija Oinas kolmantena ja Pinja neljäntenä.  Toisella kierroksella Kisan urheilijoiden tasaisuus oli valttia. Emilia piti hopea sijan kahdella tasaisella 24,5 metrin hypyllä ja Pinja nosti itsensä pronssille 24 metrin hypyillä.

Eteläpohjalaisten urheilijoiden menestystä täydensi pojat 11 sarjassa Seinäjoen Tomi Viljanen sijoittuen molempina päivän pronssille. Pojat 15 sarjassa Ylistaron Otto Niittykoski otti hopeaa molempina päivinä.   Seinäjoen Paavo Romppainen sijoittui lauantaina P15 sarjassa yhdeksänneksi ja sunnuntaina P13 sarjassa kuudenneksi.

AK

Yhteistyössä mukana!

Tulokset!